Schilderwerk

WAAROM TRADITIONEEL SCHILDERWERK?

Uw woning is ongetwijfeld uw meest waardevolle bezit en dat wilt u uiteraard graag zo houden. Daarom is het zeer belangrijk om te kiezen voor het juiste schilderwerk:

  • Het voorkomt dat de weersomstandigheden invloed hebben op uw woning. Wind en vocht kunnen zorgen voor schimmelvorming, houtrot en lekkend glas. Niet alleen een verflaag, maar ook de kit en stopverfranden voorkomen problemen.
  • Het is hygiĆ«nisch. Schimmels en bacteriĆ«n kunnen voorkomen bij slecht schilderwerk en hierdoor kunt u flink ziek worden of een allergie krijgen. Bovendien is strak schilderwerk gemakkelijker schoon te maken.
  • Het ziet er mooi uit en draagt bij aan een prettig wooncomfort. U voelt zich helemaal thuis in ruimtes die volledig naar uw wensen en kleuren geverfd zijn. Dat zorgt vanzelf voor energie en inspiratie!
  • Het verhoogt de waarde van uw woning. Wanneer toekomstige kopers zien dat het schilderwerk in orde is, dan zullen ze zien dat er aandacht besteed is aan het onderhoud van de woning. Dat maakt een gunstige indruk en geeft vertrouwen.